Tuinrenovatie uit laten voeren

[singlepic id=140 w=220 h=140 float=left]

Er zijn allerlei redenen om uw tuin een nieuw “uiterlijk” te geven. Het kan zijn dat de tuin niet meer bij uw sfeer past. De laatste jaren wordt de tuin meer en meer gezien als het verlengde van uw woonkamer. Vandaar dat met nieuwe bestrating, verlichting en wellicht andere schuttingen, buiten beter wordt afgestemd op binnen.

Als uw tuin niet goed onderhouden is, groeit het u waarschijnlijk letterlijk boven uw hoofd. Sommige klanten waar wij verantwoordelijk zijn geweest voor tuinaanleg of tuinrenovatie, kiezen er voor om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Wij komen vervolgens één of twee keer per jaar (overeenkomstig uw wens) om uw tuin te onderhouden. Op deze manier kunt u vooral genieten van uw tuin. En dat is ons inziens wel de bedoeling.

Voor een schappelijke prijs uw tuinrenovatie uit laten voeren?

Vaak is tuinrenovatie en tuinaanleg is (ingeval van een overwoekerde tuin)  nog de enige manier om de tuin te redden. Hoveniers weten in dit geval welke planten eventueel te redden zijn en hij zal zorgen dat alles terug gesnoeid wordt. Uiteraard wordt alles in overleg met u gedaan. Onze ervaring is dat de meeste mensen een budget hebben uitgetrokken voor de werkzaamheden die ze in de tuin willen gaan/laten doen.

In ieder geval hebben wij in de loop der jaren een scherp inkoopbeleid gecreëerd en van dit prijsvoordeel profiteert u direct mee. Door onze scherpe inkoop kunnen wij tuinen realiseren voor bijna elk budget. Wij gebruiken overigens altijd kwaliteitsproducten.

Twijfel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een advies voor uw tuin. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook nog even verder surfen over onze website. U treft veel informatie aan waar u wellicht mee uit de voeten kunt en ook onze foto’s geven een goede indruk van de werkzaamheden die door ons de afgelopen jaren met veel plezier zijn uitgevoerd.

Veel plezier met het lezen van alle informatie en wellicht snel tot ziens als nieuwe klant.

Onze erkenning bij Bouwplaza: