Tuinonderhoud (houd uw tuin bij)

[singlepic id=121 w=320 h=240 float=left]

In alle tijden van het jaar, wisselt de natuur. In het voorjaar begint alles te bloeien, in de zomer is alles prachtig groen en kunt u genieten van mooie bloemen en planten. De herfst zorgt dat alle planten hun bladeren los laten en kunt u genieten van de schitterende herfstkleuren. Terwijl in de winter de planten en bloemen niet zichtbaar zijn en een soort van grote winterslaap houden om in het voorjaar weer op te bloeien.

Zo gaat de cirkel maar rond. Dit gebeurt ook in uw tuin, daardoor is het belangrijk dat u de tuin goed ontwerpt en onderhoudt. Dit is niet altijd even gemakkelijk. Daarvoor kunnen wij van de Hovenier-Concurrent u helpen met het onderhoud van uw tuin. Bij tuinonderhoud houden wij ons bezig met:

  • het wieden van onkruid
  • het snoeien van bomen en planten
  • het in vorm knippen van planten en bomen
  • gazon onderhoud
  • bestrating reinigen
  • en eventueel geven wij de tuin een voor- en een najaar beurt

Onderhoud aan uw tuin 2 keer per jaar

Een prachtige tuin verdient zorg en aandacht in de vorm van (liefst) tweejaarlijks onderhoud. Uiteraard kunt u dit zelf doen maar de ervaring leert dat het uit handen geven van het “grotere” tweejaarlijkse onderhoud voor onze klanten erg plezierig is. Het is dan alleen voor u een kwestie van ….bijhouden….. waardoor u voornamelijk kunt genieten! En dat is toch de bedoeling.

Tuinonderhoud hebben wij in verschillende pakketten. Wilt u hier meer informatie over, vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Op deze website vindt u veel informatie over alles wat met uw tuin te maken heeft. Wellicht dat u, tijdens het surfen, inspiratie opdoet voor uw eigen tuin. Onze hoveniers zullen alles in het werk stellen om ook uw tuin te veranderen in een droomtuin.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: