Tuinman of hovenier inschakelen

Een tuinman wordt vaak ingehuurd voor het verzorgen en onderhouden van uw tuin maar kan bijvoorbeeld ook uw tuinverlichting aanleggen. Dit verzoek horen wij vaker en daarom zijn de werkzaamheden van onze vakmannen de afgelopen jaren verruimd. Het gaat ons uiteraard ook om serviceverlening en als wij buiten het reguliere tuinwerk andere werkzaamheden in uw tuin kunnen doen …. dan is dat bij de Hovenier-Concurrent geen probleem,

Onderhoud van een tuin is intensief werk, er moet een hoop gesjouwd en verplaatst worden. Een tuinman beschikt bovendien over verschillende gereedschappen, waardoor de meeste werkzaamheden vlot en gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd.

De meest voorkomende werkzaamheden zijn uiteraard snoeien van bomen, het planten van bomen, bemesten van het gazon, zaaien, maaien, maar ook insecten bestrijding hoort bij het werk. Kortom het beroep houdt aanzienlijk meer in dan dat de meeste mensen kunnen bedenken.

Tuinman die ook een tuinontwerp maakt

Dat een tuinontwerp de basis is voor de aanleg van uw tuin is logisch. Het aanleggen van een tuin begint altijd met een goede basis (beschreven/getekend in het tuinontwerp) waarna het tuinontwerp verdere vormen aan kan nemen via beplanting, het aanleggen van een gazon of het bestraten met sierstenen van een gedeelte van uw tuin.

Door gebruik te maken van de laatste technologische ontwikkelingen is het tegenwoordig mogelijk uw tuinontwerp drie dimensionaal aan u te vertonen voordat wij starten met onze werkzaamheden. Op deze manier zijn wijzigingen in een vroeg stadium aan te brengen waardoor het eindresultaat exact zal zijn zoals u het zich had voorgesteld.

Natuurlijk zijn er wel kosten verbonden aan een tuinontwerp. Voor ieder budget zijn er mogelijkheden om uw tuin te laten aanleggen door een hoveniersbedrijf. Voor meer informatie bent u op onze website op de juiste plaats. Surft u gerust verder en bekijk onze foto’s van de tuinen die u wellicht inspireren. U bent van harte welkom bij ons als nieuwe klant.

 

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: