Tuinbestrating per m2

Waar u aan moet denken bij het leggen van tuinbestrating is de “ondergrond”. Dit wordt ook wel een zandbed genoemd.Voor de meeste terrastegels is een zandbed nodig van 10 a 15 centimeter.

Uiteraard is de dikte van het zandbed afhankelijk van het gebruik van de bestrating. Stel dat u van plan bent een oprit aan te leggen en uw tuin bestaat voornamelijk uit een slappe klei-achtige ondergrond dan zal het zandbed dikker moeten zijn om te voorkomen dat uw oprit verzakt. De bestrating kan natuurlijk desgewenst worden afgezet met bielzen.

Wat voor soort tuinbestrating wilt u?

Het kiezen van de juiste bestrating voor de tuin is voor velen een lastig proces. Naast een keuze voor het juiste materiaal: gebakken, beton of natuursteen, moet er ook een kleur, een structuur en een afmeting gekozen worden. Bovendien moet het straatwerk bij voorkeur onderhouds vrij zijn en ook nog binnen uw budget passen.

Tegenwoordig is de keuze in sierbestrating overweldigend. Niet alleen qua kleur, getrommeld of niet, kleine klinkers of grootse tegels …. alles is er. Natuurlijk heeft ieder product zijn prijskaartje en wij kunnen meedenken over het gewenste effect dat u wil bereiken maar dan voor een kleiner budget. De juiste verzorging en onderhoud is uiteraard belangrijk als u langdurig van uw tuin wenst te genieten.

U leest het mogelijkheden en keuze genoeg. Surft u voor informatie en inspiratie over onze site ….. heeft u een vraag of een opdracht? Vult u dan het offerte formulier in en binnen maximaal twee werkdagen heeft u een kosten specificatie in huis.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: