Tuinaanleg binnen 1 dag

[singlepic id=114 w=200 h=100 float=left]

Een droom van een tuin is voor iedereen anders maar gaat altijd gepaard met een tuinontwerp. Of het nu om een grote of een kleine tuin gaat. Een weloverwogen tuinontwerp is de basis voor een mooie tuin. Hoe komt een dergelijk tuinontwerp tot stand? Afhankelijk van de ligging van uw tuin, uw wensen, de afmetingen en uw budget wordt een tuinplan opgesteld.

Als u ook interesse heeft in beplanting die ervoor zorgt dat gedeeltes van uw tuin, het gehele jaar door, in bloei staat moet er echt een hovenier bij komen van bijvoorbeeld de Hovenier-Concurrent. Wij kunnen binnen uw budget een aantal aanbevelingen doen, u weet dan welke mogelijkheden er zijn.

Naar aanleiding van de tekening waarop duidelijk wordt waar wat geplant wordt, waar het zonneterras zich bevindt of de plek waar de barbeque een prominente plek krijgt, kunnen beslissingen worden genomen. Vervolgens kunnen we aan de slag met de uitvoering.

Tuinaanleg binnen 1 dag uit laten voeren

Wat kunt u verwachten als u een offerte bij ons aanvraagt? Wij beginnen met een oriënterend gesprek, waarin wij bespreken wat uw wensen zijn en hoe wij dit gaan verwezenlijken. Wij komen graag nog een keertje terug voor een tweede gesprek, waarin wij een ontwerp laten zien (u kunt ook zelf een ontwerp aandragen) waarin wij dit met u bespreken.

In dit gesprek wordt duidelijk omschreven welke werkzaamheden zullen worden uitgevoerd en hierbij specificeren wij de kosten per onderdeel. Tuinaanleg is echt voor iedereen betaalbaar. Door een goede communicatie en duidelijkheid omtrent uw wensen vertaald naar mogelijkheden binnen uw budget, komt u bij ons nooit voor verassingen te staan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen of surft u nog verder over onze site om u te informeren en te genieten van de foto’s van de projecten die wij voor verschillende klanten in Nederland hebben mogen verzorgen. Wellicht snel tot ziens als nieuwe klant.

Onze erkenning bij Bouwplaza: