Tuin aanleggen kosten

U bent zich volop aan het oriënteren om zicht te krijgen op de kosten voor het opnieuw aanleggen van uw tuin. Eigenlijk is de aanpak een beetje te vergelijken met de aanpak van een woonkamer. De basis moet goed zijn. Ingeval van een woning spreken we dan voornamelijk over de wanden, vloeren en plafonds.

In het geval van een tuin zien we vaak dat een schutting (muur) volop de aandacht krijgt. Uiteraard omdat het plaatsen van schuttingen garant staat voor de privacy en de keuze van het soort schutting uw smaak weergeeft. De laatste jaren is er ook behoefte aan een overdekt (plafond) gedeelte in de tuin. Of direct aan het huis of bijvoorbeeld aan de zijkant van uw schuur? Dit maakt het namelijk mogelijk om ook met minder mooi weer (en we wonen in Nederland) lang van uw tuin te kunnen genieten.

Verder staat de vraag …. beplanting of bestrating (vloer) als volgende op de lijst om beantwoord te worden. Onze hovenier is uw graag van dienst om dit plan samen met u uit te werken. Een nieuw tuin aanleggen zorgt al gauw voor hoge kosten.

De kosten laag houden om uw tuin aan te leggen

Als uw keuzes vertaald zijn in een plan van aanpak door bijvoorbeeld onze hovenier, dan is het tijd om materialen te gaan zoeken voor de schuttingen, de beplanting en de soort stenen als er sprake is van straatwerk. De kosten van uw project  worden van te voren berekend zodat u al direct weet waar u aan toe bent.

Bij interesse kunt u direct contact met ons opnemen. Raadpleeg hiervoor de contactpagina op de website. Wilt u meer informatie over de kosten om ook uw tuin om te toveren in een leeftuin? Neem contact met ons op of vraag online een vrijblijvende offerte aan. Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

Onze erkenning bij Bouwplaza: