Particuliere tuinen onderhouden

[singlepic id=131 w=320 h=240 float=left]

De Hovenier-Concurrent verzorgt ook bij particulieren het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen. Dit komt hoofdzakelijk doordat de tuin de laatste jaren meer wordt beschouwd als het verlengde van de woonkamer. Sowieso speelt het sociale leven van de meeste mensen zich meer en meer af in en rond de woning.

Met vrienden en familie of met het eigen gezin lekker genieten van een prachtige tuin. Want ook als particulier wilt u kunnen genieten van een mooie tuin. De tuinaanleg en het tuinontwerp zijn de basis van uw tuin.

Het kan zijn dat u een compleet kale tuin heeft en deze dus nog volledig moet laten aanleggen, maar het kan ook dat u al een tuin heeft die u wilt laten veranderen. Of u heeft een mooie tuin en wilt hiervoor tuinonderhoud hebben. Bij ons kan het allemaal! Voor de particuliere tuinen hebben wij verschillende opties. Wij zorgen ervoor dat uw tuin de sfeer uitstraalt die u wenst en geven u de perfecte service. Met de vakman van de Hovenier-Concurrent, weet u zeker dat u aan het juiste adres beland bent.

U kunt bij ons terecht voor het onderhoud van uw particuliere tuin

  • Tuinaanleg
  • Tuinontwerp
  • Tuinonderhoud
  • Tuinrenovatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij het beste concurrerende hoveniersbedrijf en u ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord van ons. Op deze site treft u veel informatie aan. Wellicht dat u inspiratie opdoet. Ook kunt u lezen hoe uw plannen worden vertaald naar een tuinontwerp.

Mocht de informatie voor u voldoende aanleiding geven om een prijsopgave te vragen, schroom dan niet. Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

Onze erkenning bij Bouwplaza: