Kunstgras prijzen berekenen

De prijzen van kunstgras verschillen nog wel eens hier en daar, maar ook de kwaliteit. Dit roept uiteraard vragen op bij u als consument. Vragen die wij hier hopen te beantwoorden. Wanneer wordt dit alternatief gebruikt en heb ik onderhoud aan dit gras? De antwoorden zijn eigenlijk voor de hand liggend, u heeft zeker geen onderhoud aan het gras tenzij deze van slechte kwaliteit is .

Deze variant wordt juist vaak gelegd voor mensen die geen onderhoud aan hun tuin willen hebben of zo min mogelijk. Er zijn veel verschillende soorten  te verkrijgen ook in verschillende kleuren. Donker- en lichtgroen zijn natuurlijk de meest voorkomende. De hoveniers van de Hovenier-Concurrent  kunnen u zowel helpen met het uitzoeken en het leggen hiervan.

Wij berekenen zeer scherpe prijzen voor het leggen van kunstgras 

De prijzen in ons assortiment variëren van 14,00 euro per vierkante meter  tot 34,00 euro per vierkante meter. We kunnen gerust stellen dat deze prijzen zeer concurrerend zijn als we deze kunstgras prijzen vergelijken met aanbieders van gelijkwaardige soorten in deze branche. Naast het kunstgras, levert de Hovenier-Concurrent ook een breed scala aan  toebehoren.

Zo leveren wij ook val demping voor onder het kunstgras. Val demping wordt vaak toegepast voor onder speeltoestellen of gewoon voor bij u in de tuin , dit is zeer veilig voor de kleine kinderen.

Voor meer informatie over dit onderwerp maar ook over andere tuingerelateerde onderwerpen kunt u contact opnemen of vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek uw voordeel! Mocht u in plaats van kunstgras ook interesse hebben in sierbestrating, klikt u dan links in de balk op het woord en u treft de informatie aan die wellicht ook voor u van belang kan zijn. Tot slot ….. op de foto’s krijgt u een goed beeld van waar wij toe in staat zijn. Wellicht tot ziens als nieuwe klant.

Onze erkenning bij Bouwplaza: