Kunstgras leggen (geen onderhoud nodig)

Het leggen van kunstgras is niet een bezigheid waar ons hoveniers hart van gaat juichen, net als plastic bloemen. Maar wij zijn een vooruitstrevend bedrijf en wij begrijpen dat sommige mensen de voorkeur geven aan kunstgras.

Bovendien snijden wij ons in de vingers als dit bij de Hovenier-Concurrent ontbreekt in ons assortiment. Vandaar dat u bij kunstgras prijzen meer kunt lezen over onze voordelige/scherpe tarieven.

Overigens beslaat  het gazon vaak een gedeelte van de tuin. Dus ruimte genoeg voor beplanting …. in ieder geval als het aan ons ligt.

Geen onderhoud meer nodig met kunstgras meer

Afhankelijk van de plek alsmede het ontwerp van uw tuin, kan ter plaatse een beslissing over de kleur van het kunstgras worden genomen.Als u uw kunstgras wil laten aanleggen laat dit dan doen door een tuinman die van wanten weet. Voor een prijsopgave van alleen het leggen van kunstgras kunt u het offerteformulier gebruiken. Voor meer informatie over ons bedrijf en onze mogelijkheden…… surf nog even verder over onze informatieve site. Wellicht raakt u geïnspireerd!

Wij begroeten u graag als nieuwe klant. Misschien tot ziens.

Onze erkenning bij Bouwplaza: