Hoveniers vakmannen in de tuin

Als u op zoek bent naar allround hoveniers voor al uw tuin projecten, bent u bij de Hovenier-Concurrent aan het juiste adres. Wij verstrekken tuin-tips, seizoens informatie en informatie over planten of struiken. Of u nu geïnteresseerd bent in bloemen, planten, bomen, biologisch tuinieren, plantaardig tuinieren, tuin fonteinen, stenen …een vakman van de Hovenier-Concurrent weet het allemaal.

Een hovenier is iemand die beroepshalve tuinen en groenobjecten ontwerpt, aanlegt en onderhoudt. Tot de klanten van een hoveniersbedrijf behoren particulieren en instellingen zoals bedrijven, scholen en kerken die het groen om hun panden laten aanleggen en verzorgen. Links in de balk ziet u verschillende onderwerpen die wellicht uw aandacht behoeven. Deze website is dusdanig opgezet dat onze toekomstige klanten veel informatie kunnen vinden.

Tuinarchitect maar ook hoveniers zijn vakmannen die uw tuin ontwerpen

Een tuinarchitect zorgt ervoor dat het tuinontwerp van de klant tot stand komt. Samen met de architect zullen er veel uren getekend en gesproken worden over het ontwerp van de tuin. Wilt u een moderne tuin of liever een landelijke tuin? Er zijn veel verschillende mogelijkheden betreft het ontwerp.

Ook de materialen die gebruikt kunnen worden zijn niet geheel onbelangrijk, wilt u bijvoorbeeld siergrind, of houten vlonders of toch een sierbestrating  in de tuin? Samen met de tuinarchitect komt u hier vast uit. De Hovenier-Concurrent heeft vakmensen in dienst die allen gediplomeerd zijn en over ontzettend veel vakmanschap bezitten. Buiten deze eigenschappen is de liefde voor het vak toch wel de grootste motivatie bron.

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze tarieven of heeft u een vraag die niet via de site beantwoord wordt vraagt u dan een offerte aan of vul ons contactformulier in. Wij hopen u in ieder geval snel als klant te mogen begroeten.

Onze erkenning bij Bouwplaza: