Bomen laten snoeien

Als u door omstandigheden jaren niet naar uw tuin heeft omgekeken dan zal er sprake zijn van achterstallig onderhoud. Er zal dan veel werk moeten worden verzet. Wanneer u bijvorbeeld bomen wilt snoeien zult u hoog in de boom moeten klimmen. Daarnaast zullen er takken zijn die u moeilijk kunt bereiken. Uiteraard is hiervoor speciaal gereedschap maar dit vereist vaak een flinke investering. Daarnaast is het een routineklus voor de hovenier.

Daarom wordt het snoeien vaak uitbesteedt aan een hoveniersbedrijf.  Bomen kunt u laten snoeien door vakmensen met ervaring. U belandt dan al gauw bij een hoveniersbedrijf. Als u een hovenier van ons inhuurt bent u ervan verzekerd dat hij beschikt over kennis van zaken en al geruime tijd werkzaamheden in de tuin heeft uitgevoerd.

U kunt zich focussen op de rest van uw tuin terwijl de bomen worden gesnoeid door de hovenier. Uiteraard kan een hovenier ook de gehele tuin aanpakken zodat u zich kunt richten op andere zaken dan de tuin!

Laat uw bomen snoeien door onze tuinman

Een hovenier is iemand die beroepshalve tuinen en groen objecten ontwerpt, aanlegt en onderhoudt. Tot de klanten van een hoveniersbedrijf behoren particulieren en instellingen zoals bedrijven, scholen en kerken die het groen om hun panden laten aanleggen en verzorgen. Links in de balk ziet u verschillende onderwerpen die wellicht uw aandacht behoeven.

Deze website is dusdanig opgezet zodat onze toekomstige klanten veel informatie kunnen vinden. Als u uw bomen door ons wilt laten snoeien dan vult u het hovenier offerte formulier in. Binnen maximaal twee werkdagen heeft u zicht op de kostenspecificatie.

Wellicht dat wij u in de nabije toekomst mogen begroeten als nieuwe klant.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: